Jonge hondendag zondag 4 juli 2021

Op 4 juli organiseert de KG Wognum een jonge hondendag. Wij hopen u dan ook in grote getale te mogen ontvangen, mits de Covid regels het uiteraard toestaan.
U bent van harte welkom om uw lieve, trouwe en uiteraard uw mooie boxer(s) te laten beoordelen door keurmeester de heer Dick Baars.
U en uw boxer(s) en familie en vrienden zijn van harte welkom, de poort is open vanaf 08.30 uur, waar de koffiegeur u tegemoet zal treden.
De keuring zal om 10.00 uur beginnen met de jongste boxers, namelijk die van 3 en 4 maanden, daarna zijn de ouderen in groepjes aan de beurt en zo gaan we alle leeftijden af.
Ook de oudjes onder ons en dan bedoelen we niet de baasje maar onze beginnende grijze lieverds vanaf 7 jaar mogen meedoen.
Van elke leeftijdsgroep reuen en teven komen er 4, door de keurmeester aangewezen boxers terug voor de eindkeuring. In deze eindkeuring zal de keurmeester de 4 boxers gaan plaatsen in volgorde van 1 t/m 4.
Alle nummers 1 van de reuen en de teven komen dan weer terug en strijden om de beste reu en de beste teef. En als die bekend zijn komt de altijd spannende beslissing, welke boxer is de beste van de dag, is dat de reu of is dat de teef, altijd spannend om dat te zien.
Ook de witte boxers komen aan bod, alleen kunnen zij niet meedoen voor de prijzen en worden in een witte klasse op leeftijd gekeurd.
U kunt het inschrijfformulier aanvragen door een email te sturen naar: jhdwognum@gmail.com of klik op onderstaande Download.
Heeft u er nu al zin in? Schrijf uw boxer(s) dan snel in.
Het bestuur en de leden van KG. Wognum kijken nu al uit naar uw komst.