Spelletjesdag 7 juli 2018

Wij beginnen rond 11 uur met een hindernisbaan voor boxers en hun baasjes. Eerst gaan we oefenen en daarna gaan de koppels één voor één door de baan en wordt de tijd opgenomen.  Voor het snelste koppel is er een prijs. Aansluitend kun je blijven voor de BBQ. De kosten hiervoor zijn € 7,00 p.p. Inschrijven kan in de kantine of een mailtje sturen aan secretaris@boxerclub.org.

Klussendag mei 2018

Op zaterdag 12 mei a.s. hebben we na de training onze klusdag.

De kantine moet opgefrist worden, er is wat schilderwerk en her en der is er opruimwerk. Het bestuur zorgt voor een hapje en een drankje.

Strandwandeling 2018

Onze jaarlijkse Boxerstrandwandeling wordt gehouden op
zondag 25 maart a.s.
Wij zullen deze dag beginnen door om 11.00 uur te verzamelen bij Restaurant Vlackbij te Egmond aan Zee. We drinken eerst gezellig een kopje koffie/thee met gebak. Daarna gaan we aan de strandwandeling van ca 1,5 uur beginnen.
Na de wandeling gaan we terug naar Restaurant Vlackbij om van een lunch te genieten.
De kosten voor deze dag bedragen € 12,50 p.p. exclusief drankjes.
Opgeven voor deze strandwandeling kan in onze kantine of door een mailtje te sturen naar secretaris@boxerclub.org. Na aanmelding graag het bedrag in de kantine voldoen of overmaken op bankrekeningnummer NL04 INGB 0005611689 t.n.v. Kringgroep Wognum o.v.v. strandwandeling.

Kerstborrel 16 december

Op 16 december organiseren we weer de kerstborrel. Iedereen is van harte uitgenodigd om na de G&G / Puppy lessen aan te schuiven en wat lekkers te nuttigen.

De deelname is kosteloos en je neemt zelf mee wat je lekker vindt. Wij zorgen voor de aankleding.

Laat even weten of je komt door via Facebook te berichten of via de lijst in de kantine.

Groeten,

De kantinevrouw

UV-examen 2017 Kringgroep Wognum, Noord-Holland

Op 18 november werd bij Kringgroep Wognum weer een UV-examen georganiseerd.

De weergoden waren de 8 deelnemers vandaag niet heel gunstig gezind met een windkracht 7 en geregeld een bui tussendoor. Het was nat en “waterkoud”. Vooral de eerste 8 kilometer was het recht tegen de wind in fietsen behoorlijk zwaar voor de deelnemende geleiders; de honden draafden gelukkig door of er niets aan de hand was.

“UV-examen 2017 Kringgroep Wognum, Noord-Holland” verder lezen

Spelletjes dag 2017

Afgelopen zaterdag 8 juli 2017, hebben wij een geslaagde spelletjes dag gehad. Wat hebben wij genoten van de lieve mensen en hun leuke boxers in een lekker zonnetje. Wat een energie en blijheid kwam er bij de boxers vandaan als ze hun behendigheidsrondje mochten lopen, en de baasjes die ze amper konden bijhouden omdat hun boxers maar 1 doel hadden rennen, springen, vliegen en nog is rennen! Hoe goed de baasjes en hun boxers het parkour ook aflegden, er kon maar 1 de winnaar zijn! Gefeliciteerd Alex met zijn boxer Iwan.  Om iedereen op adem te laten komen hebben we voor de lunch de bbq aangestoken en genoten van elkaars verhalen, gezelschap en het lekkere eten en drinken. Na de lunch kwam het laatste onderdeel de snelheidswedstrijd! De boxers gingen wel is even laten zien hoe hard ze naar hun baasje/vrouwtje konden rennen dit gepaard met wapperende oren en gekke bekken want daar zijn ze goed in. Ook hier kon er maar 1 de winnaar zijn! Gefeliciteerd Alex met zijn boxer Gaby.

Iedereen bedankt voor jullie komst en de gezelligheid die jullie meebrachten.

Sonja bedankt voor het organiseren. Het was een mooie dag waar we met plezier op terug kunnen kijken.

“Spelletjes dag 2017” verder lezen