UV Examen Kringgroep Wognum op 28 oktober 2023

Op zaterdag 28 oktober 2023 organiseert Kringgroep Wognum een officieel UV examen.

Algemene informatie

Algemene informatie over het examen vind je hier. We starten om 09:00 vanuit de kantine in Wognum en zijn vanaf 08:00 open voor de voorbereiding. Na afloop eten we samen een hapje en worden de resultaten bekend gemaakt.

Inschrijven

Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar Bart Smit (klussen@boxerclub.org). We organiseren de komende weken een aantal informatiesessies na afloop van de training waarin we meer over het examen uitleggen. Mocht je toch nog vragen hebben, mail Bart en je krijgt een antwoord.

Kerstgroet

Het bestuur van de Kringgroep wenst alle leden, cursisten en degenen die ons een goed hart toedragen Prettige Kerstdagen en een voorspoedig, sportief en vooral gezond 2023 toe.

Channa, Alex en Henk

Nieuwjaarsborrel 2023

Om het nieuwe jaar feestelijk te starten drinken we 7 januari vanaf 11:00 samen een kopje koffie met wat lekkers. Neem mee wat je lekker vindt en we maken er een gezellig moment van.

Algemene Jaarvergadering

Tijdens de jaarvergadering van 2 maart is, op voordracht van het bestuur, besloten Piet Swenneker te benoemen tot Lid van Verdienste. Piet heeft in de eerste jaren van 2000 op IPO-gebied zeer behoorlijke resultaten geboekt en is ook op ons terrein en in de kantine zeer actief geweest.

G&G-examens 9 oktober

Vandaag is in 3 categorieën examen afgenomen door de examinatoren Bart en Alex.
Uit de groep van Monique deden 7 kandidaten A-examen, zij zijn allemaal geslaagd.

Remco met Stella
Sigrid met Bruno
Marcel met Cesar
Paul met Pim
Stanley met Poppy
Leo met Dorus
Saskia met Oscar

Ook uit de groep van Monique deed Sissy met Bink C-examen, ondanks het feit dat zij lange tijd niet kon trainen slaagde ze met glans.

Uit de groep van Manuela haalde Ingrid met Zowie het B-examen.