UV-examen 2017 Kringgroep Wognum, Noord-Holland

Op 18 november werd bij Kringgroep Wognum weer een UV-examen georganiseerd.

De weergoden waren de 8 deelnemers vandaag niet heel gunstig gezind met een windkracht 7 en geregeld een bui tussendoor. Het was nat en “waterkoud”. Vooral de eerste 8 kilometer was het recht tegen de wind in fietsen behoorlijk zwaar voor de deelnemende geleiders; de honden draafden gelukkig door of er niets aan de hand was.

Zowel bij de eerste als tweede pauze werd de aangeboden koffie en/of thee door de deelnemers zeer gewaardeerd om even door te warmen, terwijl de honden wat water konden drinken.

Alle honden bleven goed doordraven tijdens dit UV-examen en na afloop toonde geen enkele hond tijdens het stukje appèl grote vermoeidheid of kapotte voetzolen.

De onbevangenheidsproef tijdens het controleren van de chips was ook voor geen van de honden een probleem en hiermee waren alle 8 deelnemers geslaagd.

Na afloop genoot iedereen nog van een gezellig samenzijn tijdens een prima door Jos en Britt bereide lunch. Daarna volgde de diploma-uitreiking en kon iedereen tevreden huiswaarts gaan.

Alle deelnemers van harte gefeliciteerd met jullie behaalde resultaat en wij hopen iedereen gauw nog eens te zien! Onze dank voor de eerlijke keuring van keurmeester L. Quartel samen met examenleider J. Burger.

De geslaagden zijn:

  1. B. Smit met Ozark Henry van Sapho’s hoeve (boxer)
  2. J. Huisman met Eros v.’T Hertenrode (Boxer)
  3. R v/d Brink met Fienna v. Goghland (Duitse herder)
  4. R. Heerenmans met Yuanto-WorfvomscharzenTraum (oud Duitse herderhond)
  5. N. Ootes met Juno v.d. Hoeverbos (boxer)
  6. R. Brands met DeauvonSemrowplatz (Duitse herder)
  7. C. Vijn met Venja v.h. Zuidpark (Duitse herder)
  8. P. Lenaerts met Vaya’s Box Ophir Gin (boxer)