Mensen van de club

Bestuur

Channa Snijder

Channa Snijder

Secretaris

Hoi, Ik ben Channa en heb samen met mijn man en kinderen bijna 13 jaar boxers. Onze eerste was Rocko, daar hebben we bijna 10 jaar van mogen genieten. Wat een topper was dat. Wat ze zeggen is waar: eens een boxer, altijd een boxer! Nu hebben we onze 2e boxer. Boy is bijna 3 jaar. Met hem wilden we het anders aanpakken door te gaan trainen bij een echte boxerclub. Ons eerste contact met deze boxerclub was super leuk en we gingen trouw iedere zaterdag. Boy had echter meer uitdaging nodig en zo ben ik IPO gaan trainen. Toen ik gevraagd werd voor het secretariaat, kon ik geen nee zeggen. Ik doe het met plezier en hoop het nog een tijdje te kunnen en mogen doen.

Henk Geertman

Henk Geertman

Penningmeester

Ik ben sinds juni 2005 lid van de Kringgroep Wognum en sinds 2009 penningmeester. Mijn vrouw en ik hebben sinds 1979 een boxer in huis en wij zouden geen ander ras meer willen hebben. Voor mij is het volgen van de G&G-training voldoende om een leuke en soms (on)gehoorzame hond te hebben.

Alex Engel

Alex Engel

Bestuurslid

Trainers

Sonja Doevendans

Sonja Doevendans

Gedrag en gehoorzaamheid
Monique Renooij

Monique Renooij

Gedrag en gehoorzaamheid Agillity
Joke Homan

Joke Homan

VZH/IGP

Sponsors

B.R.O.

B.R.O.

Buisman Renovatie & Onderhoud

www.buismanonderhoud.nl 06 - 30 41 78 67 info@buismanonderhoud.nl

Nico Ootes

Nico Ootes

Nico Ootes Lasbedrijf

www.ootes-lasbedrijf.nl

Alex Engel

Alex Engel

Alex Verspaning

www.alexverspaning.nl

Sandra Nijholt

Sandra Nijholt

Borduur atelier San's Creations

www.borduren.nu www.sanscreations.nl

André Blom

André Blom

From Marshy Land Boxers

frommarshyland.jouwweb.nl 06 - 22326170